Eiken vloeren geven een prachtig karakter aan je woning. Er zijn vele varianten leverbaar. Van een verouderde, tot een tijdloze, onbehandelde eiken vloer. De vloer is in verschillende patronen, kleuren en formaten te leggen. Door goed naar je wensen te luisteren komen we samen tot een perfecte keuze. Onze gediplomeerde vakmensen gaan aan de slag. Zo geniet je nog jarenlang van deze fraaie, karakteristieke vloer.

Tijdloos karakter

Het tijdloze karakter van eiken houten vloeren maakt ze geschikt voor verschillende type woningen en interieurs. Dit type vloer is goed te bewerken, waardoor alle legpatronen mogelijk zijn. Van een visgraat-motief, Hongaarse punt, Weense punt tot een Mozaïk vloer of gewoon rechte stroken. Wij leveren en leggen uitsluitend kwalitatieve vloeren. Toch zijn de eiken vloeren relatief lager in prijsklasse, dan vloeren van andere houtsoorten.

  • Eiken-vloer-
  • Eiken-vloer-
  • Eiken-vloer-
  • Eiken-vloer-
  • Eiken-vloer-
  • Eiken-vloer-

Eiken vloeren in combinatie met vloerverwarming

In een nieuwe of bestaande woning wil je natuurlijk heerlijk behaaglijk kunnen wonen. Daarbij is duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Onze eiken houten vloeren zijn uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming. Hout wordt wel trager warm, maar het koelt ook langzamer af. Hierdoor blijft het langer warmte afgeven en is de temperatuur constanter.

Onderhoud eiken vloeren

Vanzelfsprekend draagt goed onderhoud bij aan de duurzaamheid van de vloer. Dit doe je al door regelmatig te stofzuigen en periodiek goed te reinigen. Daarnaast zijn er verschillende producten, waarmee de vloer behandeld kan worden. Uiteraard geven we hier graag advies in. Mocht je het willen uitbesteden, dan kunnen wij ook het onderhoud voor je uit handen nemen.

De vloer van je dromen

We luisteren graag naar je wensen, denken mee, geven advies en gaan met passie aan de slag. En of je nu op zoek bent naar mooie gerookte vloeren, speciale legpatronen of geoliede eiken vloeren; samen gaan we voor een optimaal eindresultaat. Wij zijn pas klaar met leggen als we 100% tevreden zijn en werken uitsluitend met ervaren perfectionisten. Dat belooft wat!