Heb je te maken met een verouderde vloer of wil je de oude vloer een flinke opknapbeurt geven? Bij Totaal Parket Delft voorzien we ook in renovatie en onderhoud van vloeren. Door een renovatie of goed onderhoud verleng je de levensduur van de vloer aanzienlijk. Zeker als het goed en grondig gebeurt. Onze ervaren vakmensen nemen dit graag voor je uit handen. Zo heb je er nog jarenlang plezier van!

Onderhoudsbeurt vloeren

Voordat we met de vloer aan de slag gaan, doen we eerst een bezichtiging. Bij een minder intensieve schoonmaakbeurt wordt de vloer eerst gedweild met een speciale ontvetter. Vervolgens wordt deze nogmaals gedweild met schoon water en drooggewreven met de poetsmachine. Dan voorzien we de vloer van een onderhoudsolie. De kosten van een onderhoudsbeurt zijn vanaf €10,50 per m2. Mochten er extra werkzaamheden nodig zijn, zoals bijvoorbeeld polijsten, dan wordt er een meerprijs gerekend vanaf ongeveer €15,00 pm2

  • Vloer-Renovatie-
  • Vloer-Renovatie-
  • Vloer-Renovatie-
  • Vloer-Renovatie-
  • Vloer-Renovatie-
  • Vloer-Renovatie-

Renovatie van vloeren

Bij ons gaat de renovatie van vloeren weer een stap verder. We schuren de vloer grondig tot alle olie of lak er af is. Vervolgens lakken we 3x de vloer opnieuw. Ook is het mogelijk om te oliën in de desbetreffende kleur. Vloeren die niet veel werk nodig hebben zijn voor olie €25 pm2 en voor lak €35 pm2.

Onderhoud en renovatie van tapisvloeren

Als de vloer op traditionele wijze is geplaatst (tapisvloeren), dan is deze gespijkerd. Door het schuren kom je dus spijkers tegen. Deze moeten met een hamer en drevel worden ingeslagen. Vervolgens worden de gaatjes weer gestopt met houtstof en een bindmiddel (voegenkit). Door deze nauwkeurige werkwijze is het gaatje zo veel mogelijk op kleur. Voor deze werkzaamheden komt er €12.50 pm2 bij.

Vloeren met veilingkant

Sommige oude vloeren (planken) hebben een afgeschuinde kant, een zogeheten vellingkant. Bij renovatie dient deze vloer eerst schoon gefreesd te worden, voordat we gaan schuren. Hier komt een meerprijs bij van €7.50 pm2.