Een kwalitatieve laminaatvloer vormt de basis van je interieur. Deze vloeren zijn er in een grote variëteit aan kleuren, stijlen en formaten. Tevens is het ook, mits je natuurlijk de juiste vloer kiest, geschikt voor vloerverwarming. Laminaatvloeren zijn kleur- en slijtvast en gaan lange tijd mee. Zeker als je het laminaat laat leggen door pure vakmensen. Wij stoppen pas, als het perfect is!  

Laminaat in combinatie met vloerverwarming

Laminaat is prima te combineren met vloerverwarming, al zijn er wel een aantal belangrijke vereisten waar rekening mee gehouden dient te worden. Het type laminaat, de dikte en het soort hout bijvoorbeeld. Als het goed gedaan wordt levert het een flinke energiebesparing op. Daarbij geeft het een behaaglijke en duurzame warmte aan je woning. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke combinaties een optimaal rendement geven.

Uitgebreid assortiment laminaat

Laminaatvloeren in eiken decor zijn er in verschillende kleuren (grijs tot whitewash) en formaten; de mogelijkheden in laminaat vloeren zijn enorm uitgebreid. Graag luisteren we naar je wensen, geven advies en maken uiteindelijk samen met jou een keuze voor de perfecte vloer. Het leggen van de vloer doen onze ervaren en gediplomeerde vakmensen. Wij zien dit als een kunst. En dat zie je terug in het eindresultaat.