De keuze in visgraatvloeren is eindeloos. Welke kleur kies je bijvoorbeeld? Of welke visgraatvloer past het best bij je woning of interieur? Onze ervaren vloerspecialisten vertellen je er alles over. Dit doen we door aandachtig te luisteren en in te spelen op de wensen die er zijn. We laten de verschillende mogelijkheden zien en kijken samen voor de beste en mooiste optie voor jouw woning. Uiteindelijk leggen onze ervaren en gediplomeerde vakmensen deze vloer van je dromen.

Karakteristieke visgraatvloeren

Een visgraatvloer klinkt niet meteen spraakmakend. Toch is het tegendeel waar. Het zijn absolute topvloeren gelegd in een schuinlopend patroon. Daarbij zijn verschillende keuzes mogelijk. Denk aan het type hout, het patroon, de lengte en breedte van de planken en de uiteindelijke afwerking. Het is niet voor niets dat we de laatste jaren deze unieke, karakteristieke vloeren steeds meer zien terugkomen. Het geeft een dynamische en stijlvolle uitstraling aan uw woning.

  • visgraatvloer-
  • visgraatvloer-
  • visgraatvloer-
  • visgraatvloer-
  • visgraatvloer-
  • visgraatvloer-

Visgraatvloeren lakken, roken of oliën

Na het leggen van de vloer voorzien wij deze van een bijzonder slijtvaste laklaag. Dit geeft de vloer nog meer uitstraling en duurzaamheid. Daarnaast kunnen we de visgraatvloer ook roken en/of kleuren. We gaan net zo lang door tot het perfect is.

Visgraatvloer in combinatie met vloerverwarming

Nieuwe, maar ook bestaande, woningen worden steeds vaker voorzien van een vloerverwarming. Visgraatvloeren zijn hier uitstekend voor geschikt. Het is een duurzame, zuinige en behaaglijke manier van verwarmen. In een bestaande woning kunnen wij ook de oude vloeren verwijderen, vloerverwarming aanleggen en een visgraatvloer plaatsen.  

Gepassioneerde vloerspecialisten

Je hebt een fantastische visgraatvloer gekocht. Dan wil je ook dat deze perfect gelegd wordt. Bij Totaal Parket Delft gaan ervaren en gediplomeerde vakmensen voor je aan de slag. Voor ons is een vloer vergelijkbaar met kunst en draait het om de perfectie van ambachtelijke houtverwerking. Dit zie je terug in het eindresultaat. Ook de komende jaren geniet je nog met volle teugen van je droomvloer.